Tør du sige ja til den rigtige chance?

Brian Icedor Petersen

Brian Icedor Petersen CEO / Partner Connla Oil

”jeg vil gerne tilbyde dig et partnerskab i min virksomhed!”

Det var bestemt ikke det spørgsmål, jeg havde forventet, da jeg havde antydet over for en forretningskontakt, at jeg gerne ville videre i karrieren.

Som ung kvinde, med et lille barn og på trods af at have skabt gode resultater i mine hidtidige jobs, var jeg både uddannelsesmæssigt og karrieremæssigt stadig et godt stykke fra, hvad jeg selv opfattede som partnermateriale.

Heldigvis undlod jeg at sige det første, det første der faldt mig ind, nemlig at afslå med begrundelsen at det var jeg da slet ikke parat til.   

Jeg tænkte mig godt om og sagde ja tak. Den bedste beslutning jeg har truffet i min karriere. Jeg møder da godt nok folk i branchen, der tror, at jeg er sekretæren, et familiemedlem eller datter af en god ven. Det har jeg lært at tage fra den humoristiske side.   

Jeg møder mange mennesker, både privat og i arbejdssammenhænge, der fortæller, at de faktisk har været tæt på at enten at starte deres egen virksomhed eller gå efter et mere spændende job.  Alligevel har de ikke turde at tage skridtet, da muligheden var der. Begrundelsen er typisk enten: Det var ikke det rigtige tidspunkt – jeg er ikke parat til at drive en forretning – eller – jeg er bange for at fejle.

En stor del af dem fortryder, at de ikke tog chancen. Årsagen til at mange sagde nej tak, var at de følte at de ikke kunne leve op til den traditionelle chefrolle og være selvsikker og autoritativ fra første dag. De har helt klart overset, at det at være chef faktisk har langt flere facetter.

De har også overset at især udviklingsvirksomheder har brug for andre typer chefer i dag end tidligere. En leder skal i dag i endnu højere grad kunne udvikle og ændre forretningen –  og ikke bare fortsætte parolen.    

Og det er det mindset, man skal være i, når og hvis man får chancen.

Alex Blumberg, der har en stor karriere i den amerikanske medieindustri var tæt på at sige nej til det første chefjob, da han opfattede sig selv som langt fra det traditionelle chefbillede.

”Det at være chef viste sig at være noget helt andet end jeg troede. Egenskaber, jeg selv havde rubriceret som svagheder, viste sig at være styrker i den daglige ledelse”.

Det kan jeg selv nikke genkendende til.   

Det er netop ofte de kompetencer, jeg ikke nødvendigvis selv opfatter som ledelsesredskaber, der giver de gode ideer og strategier. Det er nemmere at få en ny – og forhåbentligvis- rigtig god ide, når man ikke er bundet af et bestemt tankesæt.

Mit råd er derfor, kommer du som jeg i en situation, hvor du får en mulighed for at få et job, der enten er på et lidt højere niveau eller i en anden branche, skal du seriøst overveje, om det kunne være den rigtige mulighed for dig. Ja, det vil kræve meget, men du vil også opleve, at du kan udvikle dig meget hurtigt, når du møder større udfordringer.  

Det er ikke sikkert, at tilbuddet kommer igen senere. Hvis du ikke prøver, ved du ikke om du har det der skal til. Og en af de ting, der skal til er mod og handlekraft, når den rigtige chance viser sig.